Hej,

så kul att du har hittat hit!
Jag heter Julia Berg och jobbar som fotograf i Hällefors och Grythyttan. Familjefotografering är något av det bästa jag vet - oavsett om det är lekfulla syskon, ett kärleksfullt par, en spännande väntan på en ny liten bebis, en mormor och morfar tillsammans med sitt barnbarn, eller kanske en tokig hund, så vill jag fånga era känslor på bild. Kärleksfulla utomhusbilder ligger mig allra varmast om hjärtat och det är det jag erbjuder er. Jag har växt upp med åtta småsyskon och har tre egna barn, så busiga barn med benen fulla av spring har alltid varit min vardag! Jag fotar vanligtvis i Hällefors och Grythyttan, men har kunder från flera andra städer. Skicka ett mejl här nedan för att boka en fotografering med mig, eller om du bara har några frågor. Jag ser fram emot att höra från dig. ♥ 


FAMILJEFOTOGRAFERING

Utomhusfotografering för hela familjen på vacker plats året om, husdjur är självklart välkomna.

GRAVIDFOTOGRAFERING

Utomhusfotografering på vacker plats året om, med eller utan partner. Du får gärna låna en fin klänning eller två ur min speciella gravidfoto-garderob.

BEBISFOTOGRAFERING

För de allra minsta, från nyfödd upp till ett år, sker fotograferingen i min studio eller vid önskemål i hemmiljö hemma hos er. Låna gärna fina filtar, ljusslingor och annan mysig rekvisita.

BARNFOTOGRAFERING  Utomhusfotografering i vacker miljö oavsett årstid. För ett eller flera barn, kan givetvis kombineras med bilder på hela familjen.

BARNFOTOGRAFERING

Utomhusfotografering i vacker miljö oavsett årstid. För ett eller flera barn, kan givetvis kombineras med bilder på hela familjen.

DJURFOTOGRAFERING

För små djur som katt eller liten hund finns min studio att tillgå, annars sker fotograferingen utomhus oavsett årstid.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Hur stor del av er stora dag vill ni fånga? Jag är gärna med er från förberedelserna, genom vigsel, gratulationer och porträtt. Kontakta mig och berätta om ert bröllop och era önskemål! I priset ingår hela bildgalleriet, i form av digitala, högupplösta bilder.

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Idag är det viktigare än någonsin att företag och organisationer använder attraktiva bilder. Behöver ni bilder för hemsida, sociala medier, företagsporträtt, foton på interiör/exteriör eller från ett företagsevent? Kontakta mig och berätta vad ni är ute efter för bilder så återkommer jag med en offert inom kort.

PRESENTKORT

Självklart erbjuder jag även presentkort! En garanterat uppskattad present att ge till någon du tycker om, eller att själv skriva upp på önskelistan. Summan väljer du själv, presentkortet skickas med brev hem till beställaren eller direkt till mottagaren.


En fotografering med mig

Varför?

För att du bara brukar fota med mobilen, eller inte alls. För att ni har få (eller inga) bilder på er allihopa tillsammans eftersom någon av er måste ju ta kortet. För att du ger upp när du försöker fota barnen själv eftersom dina barn är för snabba och ditt tålamod är för kort. För att dagarna springer iväg och barnen växer upp alldeles för fort. För att foton är en garanterat uppskattad present till hela släkten, vid alla tillfällen. För att du tycker att fotografier är en värdefull investering och ett fint minne för resten av livet. För att min bildstil tilltalar dig och för att du känner att jag är just din fotograf. 

Vad?

I mina fotopaket ingår digitala bilder, redigerade och högupplösta, som du kan använda fritt och obegränsat på egen hand. Jag erbjuder även möjligheten att genom mig beställa lyxiga fotoprodukter i toppkvalité, som endast kan köpas via fotografer och därmed blir helt unika. Ni vill fylla väggarna (och bakgrundsbilden på telefonen eller datorn) med bilder på det finaste ni har.

När?

Vi väljer tillsammans en dag, plats och tid med de bästa förutsättningarna för att skapa fantastiska bilder. Skulle det regna på vår planerade dag kan vi boka om till ett nytt datum inom kort.

Var?

Jag fotar utomhus oavsett årstid. För de allra minsta bebisarna finns en liten studio i hemmiljö. Jag utgår ifrån Hällefors och Grythyttan, men har kunder från bl.a. Filipstad, Karlskoga, Lindesberg, Karlstad, Nora och Örebro och kan vid behov åka till andra städer om du inte har någon möjlighet att ta dig till mig. 

Hur?

Fotograferingen är inte bara att ta bilder, utan en stund tillsammans, så som ni är. Bilder fulla av liv och kärlek och där känslorna syns. Det hela är lugnt och avslappnat med leenden som kommer spontant utan tvång. Jag har rekvisita att låna ut vid önskemål, bl.a. en garderob med vackra klänningar för gravidfotografering.


Detta kan du välja mellan

PORTRÄTTFOTOGRAFERING: 3000-5500:-
(barn, familj, gravid, par, djur)

1 - Fotografering inklusive bilder - rekommenderas!
Upp till 60 minuters fotografering. Samtliga digitala bilder ingår och levereras direkt till dig när de är färdigbearbetade. Rekommenderas för dig som vill ha längre fototid, fler bilder utan att behöva välja bort några, och snabbare bildleverans. Fotoprodukter kan självklart köpas till vid önskemål.
60 min fotografering + ca 50 digitala bilder: 5000:-

2 - Fotografering med bildvisning
Upp till 30 minuters fotografering. Återbesök inom tre veckor efter fotograferingen, där du får se samtliga bilder och göra din bildbeställning på plats. Du kan välja mellan att köpa dina 5 favoritbilder, eller hela bildgalleriet. Rekommenderas om du vill se resultatet innan bildköp eller önskar ett fåtal bilder. Fotoprodukter kan självklart köpas till vid önskemål.
30 min fotografering + 5 valfria digitala bilder:
3000:-
30 min fotografering + ca 25 digitala bilder: 5500:-

BRÖLLOP: FRÅN 12 000:-

Hur stor del av er stora dag vill ni fånga? Jag är gärna med er ända från förberedelserna, genom vigsel, gratulationer, porträtt, mingel och middag. I priset ingår hela bildgalleriet, digitalt och högupplöst, samt valfri bild som Fine art print i A3. Prisexemplet avser 3 timmar och kan utökas efter era önskemål (3000 kr/h inklusive bilder).

Under lågsäsong är det även möjligt att boka 1 h bröllopsporträtt för 6000:-.

EVENT: FRÅN 5000:-

Prisvärt paket som passar dig som önskar en fotografering inklusive alla bilder digitalt - perfekt till särskilda händelser eller tillställningar som dop, student, möhippa, stora släktträffen, kusiner, kompisgänget eller för extra många mysiga familjebilder. I priset ingår hela bildgalleriet. Prisexempel avser upp till 1 h fotografering. Självklart finns möjlighet att boka fler timmar (3000:- per extra timme), eller att beställa fotoprodukter i efterhand.

FÖRETAGSFOTOGRAFERING: FRÅN 10 000:-

Idag är det viktigare än någonsin att företag och organisationer använder attraktiva bilder. Behöver ni bilder till hemsida, sociala medier eller tryckt material och vill bygga upp er egen bildbank? I paketet ingår många bilder i ett galleri anpassat efter just ert behov. I prisexemplet ovan (ex moms) ingår samtliga bilder digitalt under en timmes fotografering, t.ex. verksamhetsbilder med personal i arbete, interiör/exteriör, miljö och detaljer, personalporträtt etc. Paketpris finns även för hel- eller halvdag.


FOTOPRODUKTER

Digitala bilder ingår alltid i ditt paket, och dessa får du självklart framkalla hur mycket du vill. Men du har också möjlighet att beställa dina bilder som lyxiga fotoprodukter hos mig. Jag erbjuder endast produkter av allra finaste kvalité som jag handplockat och personligen älskar. Väggplattorna i trä är handtillverkade i Sverige av min leverantör som endast samarbetar med fotografer, vilket innebär att dina tavlor blir ännu mer unika då det inte finns någon möjlighet att beställa just dessa hantverk som privatperson. Det är en underbar känsla att fylla väggarna med bilder - i vardagsrummet där du kan snegla på dem när ni sitter i soffan om kvällarna, i köket som ni ser varje gång ni sitter och äter, eller i sovrummet så att det blir det första du ser varje morgon och det sista du ser varje kväll. Eller ett fint album på bordet eller byrån och hela årets presenter till mor- och farföräldrarna. Väggplattor i trä samt Fine art print (se nedan) är både mina och mina kunders favoriter, men du kan också beställa lyxiga fotoalbum och fotoboxar som även de är exklusiva för fotografer och inte kan beställas av privatpersoner. Hela produktsortimentet med komplett prislista finns att se under bildvisningen, eller på förhand vid önskemål.

VÄGGPLATTOR I TRÄ - från 1200:-

Fantastiska förstoringar med matt laminat monterade på 16 mm träplatta, med nedsänkt upphängningsbeslag. Välj mellan svarta eller vita kanter. Kan köpas enskilt eller med fördel kombineras i lika eller olika storlekar, från 20x20 cm till 51x105 cm. Prisexempel avser en väggplatta i storlek 20x20 cm.

FINE ART PRINT - 500:-

Din bild på lyxigaste fine art-papper, för dig som vill ha en vacker förstoring utan ram, med egen ram eller annan upphängning. Priset avser en print i A3-format.


_44B5261.jpg

Kontakta mig

Kul att du fortfarande är intresserad!
Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mejl till mig på juliabergfoto@gmail.com
för bokning, förfrågan eller funderingar, så återkommer jag inom kort.
Har du mot förmodan inte fått svar inom 3 dagar, kontakta mig igen! 

Namn *
Namn
Jag är mest intresserad av:
Kryssa i de alternativ du är mest intresserad av att boka eller få mer information om (ej bindande).