Hej,

så kul att du har hittat hit!
Jag heter Julia Berg och jobbar som fotograf i Hällefors och Grythyttan. Familjefotografering är något av det bästa jag vet - oavsett om det är lekfulla syskon, ett kärleksfullt par, en spännande väntan på en ny liten bebis, en mormor och morfar tillsammans med sitt barnbarn, eller kanske en tokig hund, så vill jag fånga era känslor på bild. Naturliga, kärleksfulla bilder ligger mig allra varmast om hjärtat och det är det jag vill erbjuda er. Jag har växt upp med åtta småsyskon och har tre egna barn, så busiga barn med benen fulla av spring är min vardag! Jag utgår från Hällefors och Grythyttan, men har kunder från flera andra städer, och jag åker gärna till dig om du inte har möjlighet att komma till mig. Mer information, priser och fler bilder hittar du under "information" och "galleri" i menyn. Skicka ett mejl här nedan för att boka en fotografering med mig, eller om du bara har några frågor. Jag ser fram emot att höra från dig. ♥ 

FAMILJEFOTOGRAFERING

Utomhusfotografering för hela familjen på vacker plats året om, husdjur är självklart välkomna.

GRAVIDFOTOGRAFERING

Utomhusfotografering på vacker plats året om, med eller utan partner. Du får gärna låna en fin klänning eller två ur min speciella gravidfoto-garderob.

BEBISFOTOGRAFERING

För de allra minsta, från nyfödd upp till ett år, sker fotograferingen i min studio eller vid önskemål i hemmiljö hemma hos er. Låna gärna fina filtar, ljusslingor och annan mysig rekvisita.

BARNFOTOGRAFERING  Utomhusfotografering i vacker miljö oavsett årstid. För ett eller flera barn, kan givetvis kombineras med bilder på hela familjen.

BARNFOTOGRAFERING

Utomhusfotografering i vacker miljö oavsett årstid. För ett eller flera barn, kan givetvis kombineras med bilder på hela familjen.

DJURFOTOGRAFERING

För små djur som katt eller liten hund finns min studio att tillgå, annars sker fotograferingen utomhus oavsett årstid.

PRESENTKORT

Självklart erbjuder jag även presentkort! En garanterat uppskattad present att ge till någon du tycker om, eller att själv skriva upp på önskelistan. Summan väljer du själv, presentkortet skickas med brev hem till beställaren eller direkt till mottagaren.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Hur stor del av er stora dag vill ni fånga? Jag är gärna med er från förberedelserna, genom vigsel, gratulationer och porträtt. Kontakta mig och berätta om ert bröllop och era önskemål! I priset ingår hela bildgalleriet, i form av digitala, högupplösta bilder.

FÖRETAGSFOTOGRAFERING

Idag är det viktigare än någonsin att företag och organisationer använder attraktiva bilder. Behöver ni bilder för hemsida, sociala medier, företagsporträtt, foton på interiör/exteriör eller från ett företagsevent? Kontakta mig och berätta vad ni är ute efter för bilder så återkommer jag med en offert inom kort.


Kontakta mig

Klicka här för mer information samt prisuppgifter.
Kontakta mig gärna för bokning, förfrågan, eller om du bara har några funderingar!
Fyll i formuläret nedan eller skicka ett mejl till mig på juliabergfoto@gmail.com.
Har du mot förmodan inte fått svar inom 3 dagar, kontakta mig igen! 

Namn *
Namn
Jag är mest intresserad av:
Kryssa i de alternativ du är mest intresserad av att boka eller få mer information om (ej bindande).