En fotografering med mig 

 

varför?

För att du bara brukar fota med mobilen. Eller inte alls. För att ni har få (eller inga) bilder på er allihopa tillsammans eftersom någon av er måste ju ta kortet. För att du ger upp när du försöker fota barnen själv eftersom dina barn är för snabba och ditt tålamod är för kort. För att det är en upplevelse. För att du är så vacker med din gravidmage. För att minnas hur små de skrynkliga bebisfötterna är. För att dagarna springer iväg och barnen växer upp för fort. För att foton är en utmärkt och garanterat uppskattad present till hela släkten, vid alla tillfällen. För att ni har lite plats över på väggarna hemma och för att du vill kunna se era bilder där - dygnet runt, året om. För att du tycker att fotografier är en värdefull investering. För att min bildstil tilltalar dig och för att du känner att jag är just din fotograf. 

vad?

Jag vill att ni ska ha värdefulla förstoringar att hänga på väggarna hemma. I vardagsrummet där du kan snegla på dem när ni sitter i soffan om kvällarna, i köket som ni ser varje gång ni sitter och äter, eller i sovrummet så att det blir det första du ser varje morgon och det sista du ser varje kväll. Ett lyxigt album på bordet eller byrån som är vackert på utsidan och ännu vackrare på insidan. Bilder du kan sätta i fotoalbumet, ge bort till mor- och farföräldrar, ha som bakgrundsbild på telefonen eller datorn på jobbet. Minnen som inte bara finns i huvudet. Fotografier som gör dig varm och lycklig ända in i själen.

Var?

Jag föredrar att vara utomhus i största möjliga mån oavsett årstid, både för porträtt av barn och vuxna, gravid- eller djurfoto. Mest för att ta tillvara på alla härliga miljöer vi har, dessutom tycker barn oftast att det är roligare att vara ute och springa. Är det ett litet barn som ska fotas så har jag en liten studio hemma hos mig som vi kan använda oss av. Jag utgår ifrån Hällefors och Grythyttan, men har kunder från bl.a. Filipstad, Karlskoga, Lindesberg, Karlstad, Nora och Örebro och kan vid behov åka till andra städer om du inte har någon möjlighet att ta dig till mig. 

När?

Vi väljer tillsammans en dag, plats och tid med de bästa förutsättningarna för att skapa fantastiska bilder. Skulle det regna på vår planerade dag kan vi boka om till ett nytt datum inom kort.

Hur?

Har ni några önskemål om speciella bilder så gör jag mitt bästa för att uppfylla dessa. Fotograferingen är inte bara att ta bilder, utan en stund tillsammans, så som ni är. Bilder fulla av liv och kärlek och där känslorna syns. Det hela är lugnt och avslappnat, jag undviker uppradade bilder med påtvingade leenden - spontana, oplanerade bilder brukar bli allra bäst. Du som är gravid kanske inte har jättemycket fina kläder som passar (jag vet, det är inte så roligt att köpa finkläder man snart inte längre kommer kunna använda), till dig har jag ett par långklänningar som du gärna får låna kostnadsfritt under fotograferingen. Jag har även annan rekvisita att låna ut vid önskemål. Inom två veckor efter fotograferingen är du välkommen hem till mig på bildvisning, där du får se hela ditt bildgalleri med färdigredigerade bilder, och har möjlighet att beställa både fotoprodukter och digitala bilder. 


Vad kostar det? 


Porträttfotografering
(barn, familj, gravid, par, djur)

Alternativ 1 - för dig som gärna vill se resultatet innan bildköp eller önskar färre bilder
Upp till 30 minuters fotografering. Inom 2 veckor efter fotograferingen kommer du på bildvisning, där du får se hela ditt bildgalleri samt slutföra din bildbeställning. Du kan välja att köpa 5 valfria digitala bilder, samtliga digitala bilder (ca 25 st), och/eller fotoprodukter.
30 min fotografering + 5 valfria digitala bilder:
3000:-
30 min fotografering + ca 25 digitala bilder: 5500:-

Alternativ 2 - för dig som vill ha fler bilder och snabbare bildleverans - rekommenderas!
Upp till 60 minuters fotografering, inklusive ca 50 digitala bilder. Samtliga bilder levereras direkt till dig när de är färdigbearbetade, digitalt inom 2 veckor. Förmånligt alternativ för dig som vet redan vid bokning att du vill ha många bilder, lite extra fototid, lite snabbare bildleverans och dessutom spara 500 kr genom att välja detta från start. (OBS endast vid förbokning - kan ej väljas i efterhand under bildvisning.)
60 min fotografering + ca 50 digitala bilder: 5000:-

Johansson (3).jpg
Självklart erbjuder jag även presentkort! En garanterat uppskattad present att ge till någon du tycker om, eller att själv skriva upp på önskelistan. Kontakta mig om du önskar köpa ett presentkort, du väljer summa helt själv.

Självklart erbjuder jag även presentkort! En garanterat uppskattad present att ge till någon du tycker om, eller att själv skriva upp på önskelistan. Kontakta mig om du önskar köpa ett presentkort, du väljer summa helt själv.


fotoprodukter

Efter din fotografering har du möjlighet att beställa dina bilder som lyxiga fotoprodukter, handtillverkade i Sverige av min leverantör som endast samarbetar med fotografer, vilket innebär att dina produkter blir ännu mer unika då det inte finns någon möjlighet att beställa just dessa hantverk som privatperson. Jag erbjuder endast produkter av allra finaste kvalité som jag handplockat och personligen älskar. Hela produktsortimentet med komplett prislista finns att se under bildvisningen, eller på förhand vid önskemål.

väggplatta
Minialbum
VÄGGPLATTOR I TRÄ - från 1200:-   Fantastiska förstoringar med matt laminat monterade på 16 mm träplatta, levereras med nedsänkt upphängningsbeslag. Svarta eller vita kanter. Kan köpas enskilt eller kombineras i lika eller olika storlekar från 20x20 cm till 51x105 cm. Prisexempel avser en väggplatta i storlek 20x20 cm.

VÄGGPLATTOR I TRÄ - från 1200:-

Fantastiska förstoringar med matt laminat monterade på 16 mm träplatta, levereras med nedsänkt upphängningsbeslag. Svarta eller vita kanter. Kan köpas enskilt eller kombineras i lika eller olika storlekar från 20x20 cm till 51x105 cm. Prisexempel avser en väggplatta i storlek 20x20 cm.

MINIALBUM - 1000:-   Handgjort dragspelsalbum i mindre format på 10x10 cm med matt yta, 12 bilder, finns i fler färger.

MINIALBUM - 1000:-

Handgjort dragspelsalbum i mindre format på 10x10 cm med matt yta, 12 bilder, finns i fler färger.

IMG_2006.jpg
FINE ART I RAM - från 1800:-  Förstoring på finaste fine art-papper, monterad i svensktillverkad ram av hög kvalité. Finns även i vitt. Från 20x30 cm till 50x70 cm. Prisexempel avser en Fine art i ram med storlek 20 x 30 cm.

FINE ART I RAM - från 1800:-
Förstoring på finaste fine art-papper, monterad i svensktillverkad ram av hög kvalité. Finns även i vitt. Från 20x30 cm till 50x70 cm. Prisexempel avser en Fine art i ram med storlek 20 x 30 cm.

fine art print
FINE ART PRINT utan ram - 750:-  Din bild på lyxigaste fine art-papper, utan ram för dig som föredrar egen inramning eller annan upphängning. Priset avser en print i A3-format.

FINE ART PRINT utan ram - 750:-
Din bild på lyxigaste fine art-papper, utan ram för dig som föredrar egen inramning eller annan upphängning. Priset avser en print i A3-format.


Bröllop (36).jpg

Bröllop: från 10 000:-

Hur stor del av er stora dag vill ni fånga? Jag är gärna med er från förberedelserna, genom vigsel, gratulationer och porträtt. Kontakta mig och berätta om ert bröllop och era önskemål! I priset ingår hela bildgalleriet, digitalt och högupplöst. Prisexemplet avser 3 timmar.

Under lågsäsong är det även möjligt att boka endast bröllopsporträtt för 5000:-.

 


Ebba (8).jpg

Event: från 5000:-

Prisvärt paket som passar dig som önskar en fotografering inklusive alla bilder digitalt - perfekt till särskilda händelser eller tillställningar som dop, student, möhippa, stora släktträffen, kusingänget, eller om du vet redan från början att du vill ha extra många mysiga familjebilder. Kontakta mig och berätta om dina önskemål. I priset ingår hela bildgalleriet högupplöst. Prisexempel avser upp till 1 h fotografering. Självklart finns möjlighet att boka fler timmar, eller att beställa fotoprodukter i efterhand.


Mat- och vinresa Grythyttans gästgivaregård 171118 Julia Berg (57).jpg

Företag:

Idag är det viktigare än någonsin att företag och organisationer använder attraktiva bilder. Behöver ni bilder för hemsida, sociala medier, företagsporträtt, flyers, marknadsföring, foton på interiör/exteriör, verksamhetsbilder eller från ett företagsevent? Kontakta mig och berätta vad ni är ute efter för bilder så återkommer jag med en offert inom kort.


Jag ser fram emot att höra från dig, kontakta mig gärna för bokning, förfrågan, eller om du bara har några funderingar.
Fyll i formuläret eller skicka ett mejl till mig på juliabergfoto@gmail.com. Har du mot förmodan inte fått svar inom 3 dagar, kontakta mig igen! 

Julia Berg fotograf Hällefors
Namn *
Namn
Jag är mest intresserad av:
Kryssa i de alternativ du är mest intresserad av att boka eller få mer information om (ej bindande).